Brännö bys samfällighetsförening

Sommarhälsning från ordföranden

Kära medlemmar, här kommer lite information från styrelsen.

Först vill jag säga ett tack till alla er som kom på årsmötet och satt kvar, trots att det tog lång tid. Vi från styrelsen var väldigt glada och tacksamma över det. Vad gäller val av lokal, som jag vet att det har kommit synpunkter på, gjorde vi själva lite reflektioner över den. Anledningen till att vi valde skolan var att det är den enda lokalen på ön som rymmer alla medlemmar. Vi behövde säkerhetsställa att alla medlemmar som vill ska kunna delta på årsmötet, men vi inser att det inte fungerade varken ljudmässigt, bildmässigt eller ”sittmässigt”. Till nästa år får vi fundera på hur vi agerar, kanske räcker det att se på vad vi har att avhandla för att kunna planera lokal.

Styrelsen har påbörjat sitt arbeta med stor frenesi efter mötet. Mycket administrativa åtgärder har gjorts. Vi kan nu signera protokoll digitalt, även attester sker digitalt vilket gör att arbetet fortlöper smidigt. Hemsidan är även den uppdaterad med lite nyheter. Numera kan ni maila oss direkt utifrån de funktioner vi har, se adresser på hemsidan. Vi fortsätter fortlöpande arbetet med att förbättra vår administration.

Vi väntar på Mark- och miljööverdomstolens besked angående expropriationsfrågan kring Känsö. Beslut bör komma när som helst. Då återkommer vi med information om ett eventuellt extra medlemsmöte.

Inga besked har kommit angående prövningstillstånd i hovrätten avseende bryggan i Rödsten.

Arbetet med att förbättra Galterövägen fortlöper och beräknas vara klart innan midsommar.

Medlemskap i Villaägarna/Samfälligheterna har tecknats.

Det här är en del av det vi har gjort, har ni frågor; tveka inte att maila.

Tills nästa gång önskar vi från styrelsen en riktigt fin midsommar!

Anna Ekberg, ordförande

Senaste nytt

Copyright 2024 © All rights Reserved. Hemsida Webbdesign Interwebsite Webbyrå